Τα είδη μας
Τα προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημά μας είναι αρώματα
Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε πατώντας πάνω στο όνομα ή την εικόνα κάθε προϊόντος. Αν επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.
Τιμές
Η ισχύουσα τιμή πώλησης των προϊόντων είναι αυτή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας.
Ελαττωματικά Προϊόντα
Εάν κάποιο από τα προϊόντα που παραλάβατε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσα σε 4 ημέρες από την παραλαβή του (τηλεφωνικώς στο 24910 26157, email:info@rodostalis.com) ούτως ώστε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής.
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Έχοντας υπόψην τη σχετική νομοθεσία περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων, η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι η περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) πραγματοποιείται χωρίς να ζητηθεί κάποια προσωπική σας πληροφορία. Οι πληροφορίες που ζητούνται είναι μόνο σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση παραστατικών και πληροφορίες τόπου αποστολής και παραλαβής. Θα θέλαμε, επίσης, να τονίσουμε ότι τα στοιχεία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία μας και ΔΕΝ πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους. Έχετε την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να δώσετε εντολή για αλλαγή ή διαγραφή των στοιχείων σας.